5 Hemligheter bakom att tjäna pengar snabbt online

Vore det inte fantastiskt om det fanns en exakt formel som på ett enkelt och tydligt sätt visar hur man tjänar pengar snabbt på nätet?

Gärna feta summor, så att man så fort det bara är möjligt kan säga upp sig från sitt jobb eller be handledaren på arbetsförmedling att fara och flyga. Tyvärr ser verkligen annorlunda ut.

Men innan du nu blir missmodig och undrar varför jag rubricerat det här inlägget som jag gjort, ska jag ingjuta lite hopp. Det är inte bara fullt möjligt, utan enkelt att tjäna pengar snabbt OM man vet hur man ska gå tillväga. Det vill säga om man har rätt kunskap och rätt egenskaper.

Personligen tog det mig fyra år av slit och frustration innan det lossnade på allvar. Idag gör jag någonstans mellan 50 000 – 100 000 kr i månaden i rena onlineinkomster, och jag har nästan inga kostnader alls. Min målsättning har alltid varit att bygga upp ett nätverk av olika digitala resurser som kan tjäna pengar åt mig även när jag sover eller är på semester. Och precis där befinner jag mig idag.

Visserligen jobbar jag fortfarande väldigt mycket, med det har mer med min personlighet att göra, än att jag måste.

Vad är det då för faktorer och hemligheter som gjort att jag kan tjäna pengar snabbt och återkommande?

…..trumvirvel……

1. Hårt arbete.
2. Tålamod.
3. Nyfikenhet.
4. Vilja att lära
5. Vilja att förstå, analysera, göra om och göra rätt.

Du kan också börja med att kolla in den här videon om att göra snabba extrainkomster.

Låter det trist? Ja, kanske. Men faktum är att det är precis dessa egenskaper som kommer att krävas för att du – när tillfället dyker upp – ska kunna tjänar pengar snabbt. Det är nämligen så idag att när det dyker upp en ny metod för onlineinkomster så kan jag, mot bakgrund av all den kunskap jag har om exempelvis annonsering, sökoptimering, snickra hemsidor, köpa domäner och liknande, snabbt som tusan (och helt enligt egen maskin) testa och utvärderar om metoden ifråga är något att ha. Och om det visar sig funka – ja, då kan jag snabbt som attan skala upp min kampanj och tjäna så mycket pengar det bara går.

Om jag däremot skulle få börja helt från början varje gång, ja, då skulle förmodligen hundrals andra skickligare nätmarknadsförare hinna före mig.

Därför: om du vill tjäna pengar snabbt, börja med att studera och lära dig allt du kan om Sökmotoroptimering, Pay Per Click, Hosting, Domäner, Epostmarknadsföring och gärna hur man snickrar en hyggligt schysst hemsida. Om du verkligen ligger i så kommer det ta ett par månader att få grunderna på plats. Givetvis går det snabbare om du har någon du kan fråga och som redan gjort alla misstag. Men börja där – och ta första steget mot ett ekonomiskt oberoende.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes