Cash2you.se

Lånebelopp: 2000-15 000 kr utan säkerhet.
Ålder: Från 20 år
Övriga lånekrav: Betalningsanmärkning behöver inte innebära avslag. En individuell kreditprövning utförs.
Ränta från: 125 kr (500 kr)
Återbetalning: 1-5 år (kan även lösa lånet tidigare)

Omdöme: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster3.86 av 5)

Loading...

Info om detta låneföretag

DET ÄR INTE FEL ATT PÅSTÅ ATT Cash2yous lånefilosofi förenar det bästa av två världar. Här kan du nämligen låna en mindre summa pengar (det vill säga ett så kallat mikrolån, men ändå få en relativt lång tid på dig att återbetala lånet.

Den gängse normen för återbetalning är någonstans mellan 30-60 dagars kredit. Men hos Cash2you.se kan du lägga upp lånet på upp till fem år. För dig som är i akut behov att kontanter, men som kanske inte har ekonomin just nu att återbetala alltsammans inom en månad, så är detta ett utmärkt “mellanalterantiv”.

DET ÄR DESSUTOM VÄLDIGT enkelt att söka. Har du ett såkallat Bank-ID kan du göra klart allt direkt på nätet, och på så vis förkorta handläggningstiden avsevärt. En sedvanlig kreditprövning görs när du ansöker. I detta avseende vill förstås Cash2you.se säkra att du har tillräckligt god ekonomi för att få låna.

Det ska också nämnas att en betalningsanmärkning (såvida skulden hos Kronofogden är löst) inte per automatik innebär ett avslag.

$ Fler alternativ och relaterade sidor:

Vivus.se
PÅ VIVUS.SE kan man låna pengar direkt till 0% i ränta, och 0 kr i övriga avgifter. Ett billigare lån går inte att få, oavsett vad du eller vilket annat låneföretag du än jämför med.

Läs mer här

Kredit365.se
ENKLA OCH FLEXIBLA SNABBLÅN som är lätta att söka. Men också tydlig information om hur mycket lånet kommer att kosta och när det ska återbetalas.

Läs mer här

Powered by WordPress. Designed by WooThemes