Onea.se

Lånebelopp: 5000-15 000 kr
Ålder: Från 20 år
Övriga lånekrav: Ej betalningsanmärkning.
Ränta från: 625 kr (lån på 5000 kr, 30 dagar)
Återbetalning: 1-3 månader.
Avgift 7000 kr: 800 kr
Avgift 10000 kr: 1063 kr

Omdöme: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 röster3.50 av 5)

Loading...

Info om detta låneföretag

ONEA ERJUDER MIKROLÅN av lite större summor, det vill säga från femtusen kronor och upp till femtontusen. Har du inte varit kund hos Onea.se sen tidigare kan du likväl låna upp till 7000 kr i tre månader. Förutom att du behöver vara minst 20 år fyllda för att bli godkänd, så behöver du också ha tillgång till Bank-Id. Detta krävs för att “signera” och identifiera ditt lån.

EN STOR FÖRDEL MED ATT vända dig till Onea är att du har möjlighet att påverka vilken återbetalningstid du föredrar (det vill säga en, två eller tre månader). Du har också möjlighet att flytta fram förfallodatumen och på så vis förlänga lånet om du skulle behövas.

DET SKA OCKSÅ PÅPEKAS att Onea.se ingalunda är en dagsslända i kreditbranschen. Tvärtom har man, enligt information på hemsidan, fram till dags datum beviljat över 2 miljoner lån, vilket gör företaget till Norra europas största snabblåneförtag.

Fler alternativ och relaterade sidor:

Vivus.se
PÅ VIVUS.SE kan man låna pengar direkt till 0% i ränta, och 0 kr i övriga avgifter. Ett billigare lån går inte att få, oavsett vad du eller vilket annat låneföretag du än jämför med.

Läs mer här

Lånbutiken.se
LÅNBUTIKEN är ett av nätets mest populära företag för snabba smålån. Det är inte svårt att förstå.

Här är det väldigt enkelt att ansöka och lånevillkoren är fördelaktiga.

Läs mer här

Powered by WordPress. Designed by WooThemes