Tjäna extrapengar med betalda undersökningar – vi visar hur i 5 steg

Lånadirekt.com är, som du sannolikt redan upptäckt, i första hand ägnad åt konsten att låna pengar på ett välinformerat sätt. Men den här gången tänkte vi vända på steken och titta lite närmare på hur man kan tjäna pengar – på ett, ja enkelt och (ganska) snabbt sätt. Jag har skrivit ganska inom parentes, för hur fort det går, beror på din arbetsinsats – hur frekvent och ihärdig den är.

Vi ska framöver presentera metoden i 5 steg.

1. Betalda undersökningar
Så heter själva “systemet” och är det gemensamma namnet som på ett tydligt sätt beskriver arbetssättet. Du får helt enkelt betalt för att svara på frågor i diverse olika undersökningar. Det är det grundläggande. För att göra detta så behöver du ha tillgång till en dator och en nätuppkoppling.

2. Varför betalar företagen för detta?
Att ställa frågor till kunder alltid varit en viktig del av företagens marknadsmetodik för att analysera sin marknad. Det säger sig självt: om ett företag ska kunna sälja sina produkter, så är det viktigt att veta vad kunderna tycker.

– Hej, vi har den här nya produkten. Vad tycker du om den?

Den frågan är ungefär hela bakgrunden till att betalda undersökningar existerar överhuvudtaget. Inte minst är den viktig under ett utvecklingsskede, det vill säga när företagen håller på och tar fram en ny produkt. För riktigt stora företag innebär en nyproduktlansering miljardsatsningar, och då är det väl inte så konstigt att man vill ta reda på vad kunderna tycker – och lägger några hundra tusen på detta – innan man satsar fullt ut.

3. Hur gör man då?
Ja, det är förstås den springande punkten. Är du nyfiken så kan du gå hit och kolla in videon om betalda undersökningar online – den förklara på ett exakt sätt hur du börjar.

4. Vilka inkomster talar vi om?
Nej, du kommer inte att bli ekonomiskt oberoende så där snabbt och enkelt som en del vill göra gällande. Faktum är att det är ganska så mycket jobb i inledningsskedet när man ska registrera sig på alla sajter. Det blir heller inga jättesummor, men om du tycker att det skulle vara fint med en sådär 6000-10000 kr extra i månaden utan alltför mycket slit, så är det här definitivt något att kolla närmare på.

5. Vad kostar det att börja?
Det beror lite på hur många samlingssidor/medlemssidor som du väljer att signa upp dig på. Men oavsett om du kör flera stycken så handlar det om hundralappar du behöver investera. Det är alltså inte speciellt dyrt att börja med betalda undersökningar. Utbudet av företag är också väldigt stort – och blir bara större. Här talar vi om såväl svenska som internationella företag (många från USA förstås.)

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes